torsdag 20 augusti 2009

En morgon hos the Jacobssons

kan se ut hur som helst.
Ni med barn vet ju hur otroligt oprivat tillvaron blir. Sitter man på wc och gör sitt lilla bidrag till växthuseffekten dröjer det inte länge förrän Moses kommer in och har viktiga saker att berätta om trollfulingarna och Hia Hia och tårtan Torsten som kan prata och har ben. Men vis av erfarenhet vet han att det finns vissa risker med att gå in till pappa vid sådana tillfällen. Tur att han har utrustning.

Ha en underbar torsdag!
I dag ska jag träffa Sören och vi ska jobba.
JIPPIE JIPPIE!!!!
Puss på er!

5 kommentarer:

 1. Barn är underbara och deras fantasi slår allt, min dotter satt och prata för sig själv i morse (trodde jag) men nä hon har ju en kompis rainbowdash hette hon, jaha sa jag och gick där ifrån dessa namn dom har hört och gillar och sätter på dockor låtsaskamrater mm är helt underbara.
  Kram
  hoppas att du får en underbar dag...

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt att du ska träffa Sören. Själv sitter jag i skolan och har full fart med att lära mig nya saker och förstå mig på hur tusan allt funkar. Men det ska nog gå :)

  SvaraRadera
 3. Hej Anders! Barn ja... jag har ju bara ett, men hon kan väl knappast kallas för barn längre. Snart 16 och började på stora farliga gymnasiet i går, där det bara finns en massa läskiga och ännu större "barn".
  Hälsa Sören och hoppas vi ses - som vanligt - på bokmässan i höst?
  Min kära hustru fyller förresten år idag - den gamla "käringen" blir 44. Det är ju helt otroligt att "unga jag" är gift med en sådan gammal tant :-) - och att ha sex med en sådan verkar ju nästan lite suspekt?
  Hej hopp - Pillesnopp!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni har uträttat mycket och bra jobb idag.

  Vilken otrolig tur att Moses har en sån bra odörmask. Hur skulle det annars gå, när man bara måste in och berätta viktiga saker för pappsen på toa?

  Kram

  SvaraRadera
 5. Sanna: Rainbowdash. Haha! D låter som en underbar kamrat att ha. Kram.

  Järnflickan: Var nu en ordentlig flicka o lär dig allt. Själv tog jag endast 15 akademiska poäng i informationskunskap 1985 innan Sune tog över.

  Greger: Nej men tjena kompis! Välkommen till min blogg! Hahahaha! Ja Gud ha sex med en 44-åring. Själv skulle det aldrig falla mig in att ha sex med mig själv ens en gång. Hälsa!

  Imse: Ja, du. När jag och Sören ses händer det kreativa magiska saker :) Ja, Moses är utrustad med allt. I går var han lycklig. Storasyster Bim kom hem efter en sommar i Strömstad och i stan hos mamma sin. Kram

  SvaraRadera