torsdag 29 april 2010

Mitt vagina-IQ är skyhögt!


Käraste dagbok!

Som av ett mirakel har jag hittat hem igen till min egen rosa blogg. Mys, mys.

Då jag är djupt intresserad av den mänskliga lekamen och dess möjligheter brukar jag således alltid läsa om sex och samlevnad i den gediget kunskapstyngda Expressen för ytterligare möjligheter till förkovrande . Och hör och häpna! Var det inte ett nytt fantastiskt test i dag! Jubel, jubel!
Våga testa ditt vagina-IQ!
Och kära dagbok!
Jag behöver icke något mer kunskapsinhämtande inom det kussimurravetenskapliga området. Jag är fullärd.

Mitt vagina-IQ är skyhögt.Detta kan tyda på två saker. 1. Jag är oerhört intelligent. 2. Jag är oerhört fixerad.
Välj alternativ.
Förresten, undrar om det vara smart att skriva med en sådan merit i sitt cv vid eventuella jobbansökningar?

I går blev nummer 3 aderton år. Hon blev rikligen firad och kvällen avslutades på precis samma sätt som för hennes storebror och storasyster vid artonårsdagen. Pappa tog ut födelsedagsbarnet på krogen.
- Du ska vara vuxen nu, sa jag till Bim.
- Jag föredrar att vara barn, sa hon och pekade på två fylleskalliga herrar med kavaj i den yngre medelåldern.
Själva syftet med min återkommande tradition är att symboliskt pränta in i barnet som över en natt blir vuxen att nu får man ta lite eget ansvar. Det egna ansvaret bestod i av att dricka gott på pappas bekostnad. Det var barnet som blev vuxen, hennes storasyster och hr Hatab, 18-åringens pojkvän som upprätthöll traditionen. Och så jag, då.
Vi fröjdades kvällen lång. Dotter nr 1 på 20 år fröjdades så till den milda grad att när hon, vid hemgång efter lite busskörning på klosett, släpade sig till sängen och med allvarsam min, seriöst frågade sin hysteriskt fnittrande lillasyster.
- Jag kommer väl inte att dö, va?
För alla medkännande medmänniskor kan jag upplysa om att hon överlevde.

Överlever gör nog också Millemannen. Anser han att munnen icke är tillräcklig för matintaget verkar det som hans hud så att säga suger upp näringen genom porerna.
Millemannen säger nu PAPPA klockrent och MAMMA synnerligen grumligt. Jag svär. Han säger även PAPPA ÄR FRÄSCH OCH SER SÅ UNGDOMLIG UT.
Det är inte klokt vad de lär sig av att läsa pekböcker nu för tiden.
Moses utvecklar sig även han. På sitt femte levnadsår har han nu konstaterat att han redan haft fyra flickvänner.
Han satt och filurade.
- Det blir nog många tjejer i livet för mig, sa Moses eftertänksamt med en suck.
- Jo, min son, sa jag och klappade faderligt på huvudet.
- Som du pappa, sa Moses.
- Nu är det dags att gå och lägga sig, sa jag.

Käraste dagbok!
Jag känner hat. Det brukar jag aldrig göra. Då hatets syster heter kärleken föredrar jag att hångla med systern. Men nu...
HAT!
Varför hatar jag? Jo därför:
Städskrubben. Städskåpet. Denna förbannade uppfinning. Hur i h-e ska dammsugaren få plats och placeras i ett totalt meningslöst och oproportionerligt utrymme som STÄDSKRUBBEN?
Slangen krånglar sig ur. Dammsugarkroppen sväller över åt alla håll och blir för STOR oavsett hur liten den är. Grrr!!! Hat!
Jag är hundra procent övertygad om att städskrubben uppfanns i helvetet strax efter att man skapade påslakanet som har öppning från sidan... Jaha. Hur tänkte man då? Stoppar man in täcket som en tyg-rul, för att därefter söka efter hörnen inuti och placera täckets kortsida mot påslakanets dito. Hur gör man då? För det syns ju inte! Täcket är ju inuti tyget!
Grr igen!

Jag tänker på humor och på den fina historien Sören berättade för mig för en vecka sedan.
Det strävsamma paret på 60 år befriade en ande ur en lampa och fick varsin önskan.
- Jag vill att vi var på en söderhavsö, sa kvinnan.
VIPS så skedde det!
En underbar strand med exotiska frukter och varmt hav bredde ut sig framför dem. Sen var det den 60-åriga mannens tur.
- Jag önskar att min fru var trettio år yngre än jag.
Och
VIPS så skedde det!
Mannen var nu 90 år.

Puss på er
PS. Vid varje bloggtillfälle hyllar jag en eller två hjältar som de senaste dagarna betytt mycket för mig. Mina första hjältar är 2 hjältinnor.

Dilsa Demirbag Sten
Camilla Läckberg

PS 2. Vid varje bloggtillfälle förklarar jag även något nytt ord eller uttryck till er mina älskade bloggisar. Dagens nya ord:

KÖTTKLISTER = Den person som under krogens sista kvart, desperat limmar på vem som helst för att få vederbörande med sig hem.

21 kommentarer:

 1. Rosa blogg är det bästa!
  Och nu äntligen förstår jag vad köttklister betyder. Thanks!
  :D

  SvaraRadera
 2. Willkommen, bienvenue, welcome back!

  SvaraRadera
 3. Ahh kul att du är tillbaka på en icke censurerad bloggnivå! Måste säga att det var en otrolig dålig nivå på anklagerserna mot dig och Sören men som jag skrev på min blogg jag hejar på Er:)

  Kul att kunna läsa lite humor igen:)

  SvaraRadera
 4. Du kan inte låta bli att blogga alltså.. din filur. Den är faktiskt ganska gullig, den rosa.

  Var det inte här jag hittade dig? =)

  SvaraRadera
 5. Härligt att ha dig tillbaka i vår Riktiga ;) bloggvärld och Rosa är ju så sött passar ju dig galant, känner mig mer hemma här i Anders lilla Rosa värld där du började ....
  Igår körde jag 60 mil från lilla Frillesås till Värmdö i ösregn blandat med bara regn, kändes som jag aldrig kom hem såg skyltar med Örebro och funderade om jag skulle komma och våldgästa er, men så tänkte jag att inte bra att skrämma upp hela familjen med en galen stockholmare mitt i natten så ni slapp få nattbesök....
  Är allt bättre och har du fått tillbaka dina texter?
  Ta hand om dig och din fina familj
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Aha var det det dom menade med köttklister tack nu är jag åter upplyst!
  Gömde ju Tacka för det i förra kommentaren sorry
  kramisar för andra ggr...

  SvaraRadera
 7. Jaaaaa, äntligen! Välkommen tillbaka! *överöser med kyssar av hustrugodkänd typ*

  Jag delar dina känslor angående städskrubbar. Var handlar arkitekter sin dammsugare?

  SvaraRadera
 8. Tack för att du är tillbaka du store hjälte! Tycker att du aldrig kändes riktigt bekväm på den andra bloggen, eller?
  Att ditt vagina-Q är högt, tvivlar jag inte alls på. Som vanligt tittade du väl i facit ;)

  Ta nu hand om dig, tänk på att du ska kunna fira småknattarnas 18-dagar också och det dröjer ju ett tag.

  Pussokram

  SvaraRadera
 9. Du är tillbaka :) Trevligt tycker jag.
  Tack så mycket för förklaringen till KÖTTKLISTER, nu kan jag sova lugnt igen ;)
  Kram.

  SvaraRadera
 10. Alltså jag förstår inte. Du och dina test. Hjärtat hur många gånger har du gjort alla dessa olika vagina test? hahaha

  Hurra för 3:a, duktiga lillasyster som höll sig nykter. Vuxet och bra gjort måste jag säga. :))
  Puss

  Ps. Cant stop smiling. Himla bra historia. Där fick gubben sig. Undrar om Sören samlar pluspoäng hos damerna.. Kanske den där expresstanten.. :P

  SvaraRadera
 11. Skönt att du är tillbaka i den ocensurerade verkliga världen!
  Puss & Kram

  SvaraRadera
 12. Hörde dig i Studio 1. Står på dig.”Barnen” är nästan uteslutande ungdomar 16-19 år, muslimska ungdomar som fungerar likt ankare för resten av sin släkt. Väl hemmastadda i en svensk kommun dyker familjen upp som av ett trollslag. Allmänna Arvsfonden har tidigare studerat fenomenet med ensamkommande barn, bland slutsatserna återfinns följande citat:”Utsattheten bottnar framför allt i att de allt som oftast inte söker sig bort från hemlandet av egen vilja utan beslutet fattas av kvarvarande vuxna, närmare av den egna familjen.””Ofta har dessa ungdomar stora krav på sig från familjen i hemlandet, eftersom de förväntas att lyckas snabbt i det nya landet och sedan hjälpa de kvarvarande.”Om lagen skulle följas skulle ensamkommande inte få något uppehållstillstånd i Sverige, utan de skulle återbördas till sina föräldrar i hemlandet. Nu har inte lagen ändrats, utan det har istället uppstått någon form av praxis som är direkt lagvidrig. Sverige har skrivit under barnkonventionen och i den kan vi läsa att varje barn har rätt att växa upp i sitt hemland med sina föräldrar. Att säga ja till ”ensamkommande barn” innebär i praktiken att man beviljar tillstånd till det fyrdubbla antalet människor, minst! För kommunen blir det extra kostsamt eftersom det inte betalas ut någon ersättning för anhöriginvandrare. De ”ensamkommande barnen” kommer främst ifrån Irak, Somalia och Afghanistan, vilket innebär att de anhöriga saknar kvalifikationer och språkkunskaper för att kunna jobba i Sverige på lång tid eller i vissa fall aldrig någonsin. Varför får vi inte debattera invandringen? Varken kostnader runt invandring eller de problem som finns runt invandringen. Däremot debatteras kostnader för sjukskrivna och arbetslösa och dess antal redovisas i nyheterna regelbundet. Men alla kostnader runt invandring är tabu trots att de tar en mycket större del av våra skattemedel och utgör en enorm kostnad för samhället.Insändare som berör invandring publiceras inte och kommentarer på nätet tas bort. För de politiska partierna tycks inte ämnet existera överhuvudtaget. När det någon gång diskuteras är det i försiktiga termer om utanförskap. De etablerade partierna och tidningsutgivarna har kurser i hur man på bästa sätt ska frysa ut, nonchalera och tiga ihjäl debatten och de som vågar föra den. En slags mentala sharialagar utfärdade av politikerna där media agerar åsiktspolis. Är detta demokrati? Nej det är hot mot yttrandefriheten och i denna mediaskugga kan de islamistiska krafterna verka fritt utan att bli ifrågasatta.

  SvaraRadera
 13. Hörde också dig på studio p1. Hörde tanten du debatterade med kallade dig rasist men svenskfientligheten talade hon tyst om sådan hycklare hon är men jag hoppas du står på dig och inte viker för regimtrogen media. Rasist, ett så missbrukat ord att det tappat sin betydelse!

  I Sverige gäller det att tycka rätt eller hålla käft.

  I Sverige är det rasistiskt att påstå att invandringen drar med sig problem. Att det är helt uppenbart sant har ingen betydelse,för det får man ändå inte påstå.

  I Sverige är det rasistiskt när man hänvisar till dom få undersökningar som gjorts där kostnaderna för invandringen studerats. Att det aldrig kommit fram siffror som visar ett plus utan istället ett minuskonto på minst 50 miljarder netto årligen gör väl sitt till..

  I Sverige diskuteras faktiskt att den organiserade brottsligheten ökat lavinartat dom senaste 15åren, men knappt ett ord om att istort sett alla är etniska grupperingar.Hysch...

  I Sverige har vi en flyktingpolitik där 5-10% har asylskäl som får uppehållstillstånd, resten får stanna v andra skäl, så varför pratar man om flyktingar när det de facto är invandrare? Det låter ju bättre med flykting i media, men så får man ju inte säga även om det är sant.

  I Sverige kan en partiledare utan att skämmas påstå att sverige inte har nån egen kultur utan att vi ska vara tacksamma för vårt nya mångkulturella sverige. Sverige är en av europas äldsta stater med en kultur och traditioner vi borde vara stolta över, men det är väl för nationalistiskt att tycka så, och då blir ju invandrarna illa till mods.

  I Sverige är vi sämst i västvärlden på att få invandrarna att lära sig sitt nya språk, men det kan man ju inte säga även om det är sant. Och vi är sämst på att få invandrarna att bli självförsörjande, och det är lika illa att påstå även om det också är sant.

  I Sverige anses svenskarna diskriminera invandrarna, därför finns det nu lagar som skyddar alla...förutom svenskarna..Att det är sant har ingen betydelse, så får man inte uttrycka sig.

  I Sverige tar vi nuförtiden emot 100 000 invandrare varje år, och om det tar i snitt 7år för en familjeförsörjare att bli självförsörjande så kan vem som helst räkna ut att det kostar samhället, dvs oss skattebetalare ordentliga summor, men kassakistan när det gäller invandringspolitiken är ju bottenlös bevisligen även om det är rasistiskt att påstå så..

  I Sverige kan en invandrare bli medborgare utan att kunna svenska, men svenska språket försvinner väl ändå så småningom...Oj, sa jag nåt rasistiskt nu?

  I Sverige har vi under lång tid fört en invandrings och integrationspolitik som är rent ut sagt katastrofal för vårt land, men även om alla håller med om att politiken är misslyckad så ska man ändå hålla tyst...

  I Sverige är det se inget, hör inget, säg inget som gäller. För skulle man säga nåt som är sant så är man ju rasist...

  I Sverige är Realist detsamma som Rasist!

  SvaraRadera
 14. Slog på svensk radio idag och jag satte nästan kaffet i halsen! En debatt så rak och sann i sveriges radio utan nån som helst censur! Rätt konstigt för sådant brukar bara pratas om i dansk och norsk radio för vissa saker skall inte talas eller tyckas till om för då ska man tystas ner och brännmärkas enbart för man är oliktänkande om den vansinnespolitisk angående massinvandringen där svenskar beräknas vara i minoritet år 2058. Var finns dom kvinnor och män som vågar stå upp för det dom tycker och tänker?Var finns ni män och kvinnor som vill att era barn och barnbarn ska få en så bra framtid som möjligt? Jag är så förbannat trött på att alla håller med mig i mina tankar och åsikter, men så få som vågar stå för det när andra hör på! Är det så enkelt att vi blivit så naiva och patetiska att vi inte vågar nånting länge? Vi låser in oss i våra svenska områden och tar på oss cykelhjälm, sen sticker vi huvudet i sanden och låtsas som att det regnar när förorterna brinner! Vi reagerar inte längre när en ung svensk tjej blir gruppvåldtagen, vi hoppas bara att det inte ska drabba vår egna familj! Vi reagerar inte längre när gamla människor blir rånade av skitungar, vå hoppas bara att det inte ska drabba vår egna mormor! Vi vill inte ha ett mångkulturellt sverige men vi vågar inte säga IFRÅN!Vi vill inte att våra skattepengar ska gå till invandrare som väller in men vågar inte säga det högt! Vi vill att invandrare ska försörja sig själva, men vi vill inte att dom ska ta våra jobb! Vi vill ha ett tryggt och stabilt sverige, och skapar våra egna små samhällen där vi får det så för vi vågar inte säga det högt, men vi skiter i våra barn och barnbarns framtid! Idag hörde man polisen använda uttryck som "blattejävel" i samband med en av dem många upploppen i rosengård i december och då blev det självklart ett jävla liv. Idag läste jag också att det 20man stora invandrargäng som brutalt misshandlade en svensk tjej i södertälje ifjol och använde uttryck som "svennehora" inte ens kommer att åtalas.. En muslimsk kvinna som inte får bada med kläderna på i simhallen kan räkna med 100 000kr i skadestånd. En svensk man som vill göra detsamma kan räkna med att polisen kommer. Det är skillnad på folk och folk.. Svenskar ska hålla käften och ta emot. En svensk ska inte kunna bli provocerad, men en invandrare ska och kan få säga precis vad som helst till svenskar utan att det anses diskriminerande. En invandrare blir diskriminerad av alla skäl, en svensk heterosexuell man kan inte bli diskriminerad enligt lag.

  SvaraRadera
 15. Anders jag håller med dig om vad du tycker om dem så kallade ensamkommande som har mustasch och ibland skägg. 90 000 fick uppehållstillstånd ifjol.Man behöver inte vara ekonom för att förstå vad det kostar samhället, dvs skattebetalarna.Vad behöver en invånare i rena pengar varje år? Vad kostar SFI? Vad kostar skola, dagis, tolkar,sjukvård,tandläkare,bostad,mat, och allt annat inom normen "svensk standard"?Fortfarande verkar det som en majoritet av svenska folket är mångkulturivrare, åtminstone officiellt, trots att snart 20% av vår befolkning är invandrare, hela 1,6 miljoner!!! Katastrofalt. Det enda rätta är att alla som värnar det allra minsta om vårt land protesterar och demonstrerar mot detta och bombarderar politikerna med arga och upprörda mail, så att de begriper att det är allvar nu.Inget annat europeiskt land tar emot så många invandrare. Ska inte alla inom EU vara med och dela på ansvaret?Och vi tar tagit emot lika många varje år i många år nu....Bryr sig nån?Det är den förbannade invandringens fel att Sverige inte har råd med någonting längre och att välfärden urholkas år efter år. 100 miljarder kronor årligen, minst, kostar etablissemangets mångkulturella och "solidariska" expriment. Solidaritet med vem och vilka ? Sverige är ett socialkontor för utomeuropeisk invandring,så är det medborgare. Sådant går säga i dansk och norsk radio där yttrandefriheten, åsikts och tryckfriheten finns på riktigt Vad har hänt med vårt land och folk??!! Gemene man vågar visa sina åsikter om det gäller att kommunen missat att sanda en vinterdag, eller om det gäller melodifestivalen.
  Gäller det invandring så vågar man bara öppna munnen om det är mellan fyra ögon.Och dom flesta tycker rätt lika...Dvs som mig.
  Men säga det högt eller rösta för en förändring vågar väldigt få..Så hur mår vår demokrati? Om invandringen kostar samhället ca 40 miljarder/år(officiell siffra) och biståndet ca 30 miljarder/år så borde det få till följd att samhället saknar ca 70 miljarder årligen som vi kunde använt till vår värlfärd och myndigheter.
  Men så får man ju inte säga.. Men det gör jag ändå.. Och dom pengarna hade man kunnat använda så att våra pensionärer fått en bra och tryggad ålderdom. Sjukvården kunde haft vårdplatser till alla och köerna försvunnit. Polisen kunde klarat upp mångdubbelt fler brott och haft resurser att vara ute på gator och torg. Vi kunde haft en a.kassa värd namnet och ett pensionsystem som fått ökade resurser. Vår skola hade haft mindre klasser med bättre villkor. Vi hade haft ett försvar värd namnet där vi kunde försvara hela landet istället för som nu stockholms innerstad.
  Siffran 40 miljarder är vad myndigheterna räknat ut, sen finns det andra sätt att räkna och då stiger siffran ordentligt.. Var kommer dessa pengar ifrån? Skattebetalarna förstås, för ingen tror väl att alla dessa miljarder kommer från tomma intet??
  Men så här får man ju inte skriva...sant eller ej

  SvaraRadera
 16. Gulle dig! Härligt att du är tillbaka!!!

  SvaraRadera
 17. Har gjort vaginatestet nu. Måste erkänna att mitt resultat inte var lika skyhögt som ditt =(
  Trots att jag faktiskt sitter på facit;)

  Kramen

  SvaraRadera
 18. Köttklister..helt underbart!

  SvaraRadera
 19. Jag tog tag i min kaotiska "städskrubb" - se så fint det blev! :-)

  http://bit.ly/bMs89W

  Men konsekvenserna blev att jag just nu är inne i en städstrejksfas. :D

  SvaraRadera
 20. Hej Anders. Tack för att du bloggar vidare, kände smått panik när du helt plötsligt var nerstängd. Jag undrade också om jag missat något, men det hade jag ju inte. Förstod verkligen inte vad det var att bli upprörd över. Men är smått beroende av din blogg, så jag är överlycklig nu. Eva.

  SvaraRadera